Sinun keittiökauppasi!

Uskomme vahvasti siihen, että Sinulla ja meillä Artellilla on sama tavoite –  Tahdomme toteuttaa sinulle hyvin toimivan keittiön, jossa sinä voit loistaa! Hyvin suunnitellussa keittiössä, voi kokki keskittyä olennaiseen ja ruokailijat nauttimiseen.

Koti on se jokaisen linna – yksilöllinen ja tärkeä. Meille on kunnia-asia saada kalustaa Sinun kotisi! Sadat asiakkaat ovat luottaneet meihin kolmenkymmenen toimintavuotemme aikana. Tämän kokemuksemme tarjoamme käyttöösi.

Tule Artellin asiakkaaksi, niin kotisi on luotettavissa käsissä!

Monen mallin myymälä

Poikkea Nokialle toimipisteeseemme. Myyntinäyttelyssämme näet värimaailmat luonnollisessa valaistuksessa ja pääset tutustumaan erilaisiin materiaalivaihtoehtoihin ja mekanismehin. Hyödynnä myös ihmeessä sisustussuunnittelun asiantuntemustamme.


Poiketessasi sinua auttavat Anne ja Pia, joiden kokeneisiin käsiin voit uskoa rakkaimmatkin keittiöhaaveesi.

Vieraile verstaalla

Verstaamme sijaitsee heti myymälämme seinän takana. Täällä haastavatkin hommat hoitavat puuseppämme Jussi, Miika ja Miikka, jotka valmistavat ja kokoavat kalusteesi, sekä yhdistelevät kalustepaketit valmiiksi toimitusta varten.

 

Asentajat asialla

Kun tilaat kalusteet asennettuna, tutustut todennäköisesti Harriin. Häneltä hoituvat kalusteasennuksen yhteydessä sujuvasti myös pienet pintaremontit. Muita asennustöistä vastaavia, työtä pelkäämättömiä asentajiamme ovat Jussi ja Tommi.

Varaa aika ilmaiseen suunnittelukäyntiin