Kaikki kalusteet Artellista

Kaikki kalusteet artellista

Teetkö remonttia vai rakennatko uutta? Artellista löydät keittiökalusteiden lisäksi kaikki muutkin kodin kiintokalusteet.

Teemme kalusteet mittojen mukaan joustavasti tilaan kuin tilaan. Saat meiltä tarvittaessa myös ammattilaiset asentamaan kalusteesi.

Artelli hoitaa!

KHH+WC+VH

Kodinhoitohuoneen kalusteet Artelli Keittiöiltä

KODINHOITOHUONE

Toimivassa kodinhoitohuoneessa on riittävästi tilaa pyykin lajittelulle, erityyppisille siivousvälineille ja pesuaineille sekä työskentelytilaa esimerkiksi silitystä ja pyykin kuivausta silmällä pitäen.

Riittävän kokoinen allas, integroitu silityslauta ja erikokoiset, kaappeihin sijoitettavat liukukorit ja mankelitasot lisäävät tilan monikäyttöisyyttä.

KYLPYHUONE JA WC

Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla tuotteilla kylpyhuoneesta saadaan käytännöllinen, valoisa ja kaunis, vaikka neliöitä olisikin vähän.

Allas- ja hanavalikoimamme kattavat alan johtavat merkit.
Kysy myös ”Avaimet käteen” -kylpyhuoneremontteja laatoituksineen ja sertifioituine vedeneristyksineen.

Tutustu Otsoson-altaisiin ->

Tutustu Woodio-altaisiin ->

Kylpyhuone- ja wc-kalusteet Artellista
Kabinetti liukupeiliovet

SÄILYTYSKALUSTEET

Kun tavaroille on riittävästi hyvin suunniteltua tilaa, kotisi pysyy siistinä pienellä vaivalla. Artelli pitää sisällään myös kodin säilytysratkaisut, kuten liukuovikomerot ja eteiskalusteet.

Löydä omasi Artellin vakioratkaisuista tai suunnittele itse yhdessä Artelli-ammattilaisen kanssa.

Kabinetti -liukuovimallistostamme löydät varmasti mieleisesi ovimallin. Valittavissa on useita kehysvaihtoehtoja eri väreissä.

Kabinetti-liukuovimallisto ->

03 - 342 7400