Palveleva keittiökalusteliike

Sinun keittiökauppasi

Artellista löydät kalustealan ammattilaisia, joilla on sama tavoite kuin sinulla: saada keittiösi toimimaan niin, että sinä voit loistaa!

Meille on kunnia-asia saada kalustaa kotisi. Tätä työtä olemme tehneet jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Vuosien aikana sadat asiakkaat ovat luottaneet palveluihimme. Tule sinäkin Artelliin.

Artelli jo 30-vuotta!

Ilmainen suunnittelu!

Artelli Keittiöt Oy

MONEN MALLIN MYYMÄLÄ

Nokialla sijaitsevasta toimipisteestämme löydät myyntinäyttelymme. Täällä pääset tutustumaan erilaisiin materiaaleihin ja mekanismeihin sekä näet vaihtoehdot luonnollisen värisessä valaistuksessa.

Myymälässä tapaat Annen ja Pian, joiden kokeneeseen huomaan voit huoletta uskoa rakkaimmatkin keittiöhaaveesi. Pääset hyödyntämään myös sisustussuunnittelualan asiantuntemustamme.

Yrittäjät Janne ja Tommi

Tarjoamme täällä käyttöösi kaiken kokemuksemme vuosikymmenten varrelta. Itse asiassa Artellin juuret ulottuvat vuoteen 1988.

Vieraile verstaalla

Myymälän seinän takana toimivassa verstaassa valmistamme ja kokoamme kalusteesi sekä yhdistelemme toimitusketjun lenkit valmiiksi toimitettaviksi kalustepaketiksi.

Puusepät Miika, Miikka ja Jussi hoitavat verstaalla niin haastavat puusepäntyöt kuin varastomiehenkin vaihtelevat tehtävät.

Asentajat asialla

Jos tilasit kalusteet asennettuna, tutustut todennäköisesti Harriin, jolta hoituvat myös ”pienet pintaremontit” kalusteasennuksen yhteydessä. Asennustyömaalla viihtyvät myös Tommi, Janne ja Jussi.

Artell Keittiöt -halli Nokialla
03 - 342 7400