Uusi keittiö vaivatta ja aikataulussa!

Tiedämme, että et halua juosta jokaisen kaapin kahvan tai välitilan laatan perässä. Kun tahdot säästää aikaa ja rahaa, luota Artellin ammattilaisiin. Keittiökalusteet, asennus ja pintaremontit – saat kaikki palvelut ja tuotteet saman katon alta. Me toimitamme Sinulle täydellisen keittiöremontin avaimet käteen periaatteella!

Miten keittiöremontti etenee?

Mietit varmasti, mitä keittiöremontissa pitää ottaa huomioon?  Ei kuitenkaan tarvitse arastella, vaikka vaihtoehtoja on paljon ja mahdollisuuksia useita. Tästä näet, miten remontti Artellin kanssa etenee.

Tapaaminen

Ensimmäinen askel kohti uutta keittiötäsi on helppo. Varaat vain aluksi maksuttoman tapaamisajan keittiösuunnittelijallemme. Käymme yhdessä läpi ajatuksesi, kartoitamme tarpeesi ja otamme mitat suunnitelmaa varten. Yhdessä suunnittelu varmistaa myös sen, että saat varmasti juuri sitä haluat.

3D-suunnitelman vahvistaminen ja aikataulun sopiminen

Keittiöstäsi toteutetaan 3D-malli, joka käydään yhdessä läpi. Samalla vahvistamme tarjouksen ja keittiön valmistumisen aikataulun. Tahdomme tällä varmistaa, että suunnitelma on taatusti mieleisesi ja aikataulu sopiva. Meille vastuunkanto Sinun unelmakeittiöstäsi on tärkeätä.

Asennus ja lopputarkastus

Artellin asentajat purkavat vanhan keittiösi ja loihtivat uuden paikalleen. Hoidamme kaiken putkitöistä sähköihin avaimet käteen periaatteella. jolloin sinä voit keskittyä uuden keittiösi ihasteluun ja uusien herkkureseptien visiointiin.

 

On kaikkien etu, että voit huoleti nauttia olostasi kotisi sydämessä. Siksi mekanismeillamme on 10 v takuu. 

Ammattiasentajat

Kun et ehdi, osaa tai vain jaksa liata käsiäsi, Artellin kokeneet ammattilaiset hoitavat kalusteiden asennuksen. Tällä varmistamme myös takuun edellyttämän asennuksen ja laadunvalvonnan.

Jos on tarvetta muille keittiön ehostustoimille, nekin hoituvat käden käänteessä. Lattian uusiminen, välitilan laatoitukset, seinä- ja kattopintojen maalaukset, sekä tapetoinnit ovat vankkaa osaamistamme.

Asennusosaamista omasta takaa?

Tee-se-itse asentajille olemme koonneet sähköisen opaslehtisen helpottamaan matkaasi kohti valmista Artelli-keittiötä.

Varaa aika ilmaiseen suunnittelukäyntiin